Publicerad den

Konkurrensutsätt bankerna för bästa företagslån

Du är entreprenör och i behov av mer pengar. För att få ett bra lån med låg ränta är det smart att konkurrensutsätta bankerna. Det underlättar för att du ska få det bästa lånet utifrån ditt företags möjligheter. Genom att konkurrensutsätta bankerna via Krea får du bara en kreditupplysning.

Konkurrensutsätt bankerna

Det smartaste är att konkurrensutsätta bankerna så att bankerna jämförs med varandra. Det underlättar för att du ska få ett lån med låg ränta och det belopp som du verkligen behöver. Att konkurrensutsätta banker tar dock tid, förutom att du även får en kreditupplysning för varje ansökan. För att komma undan problemen använder du Krea. När https://krea.se/ konkurrensutsätter bankerna åt dig får du bara en kreditupplysning. Det ser alltså snyggt ut på din UC. Du får sedan svar inom en dag och du behöver inte heller lägga massa tid på att själv ansöka om lån hos bankerna. En riktig win-win för dig. Gå in på https://krea.se/ och se hur de kan hjälpa dig att få bästa möjliga lån till ditt företag.

Undvik kreditupplysning

Det är smart att ha en bra kreditupplysning som företag. Det underlättar när ditt företag behöver ta nya lån i framtiden. Det är också en av de stora fördelarna med att ansöka om lån via Krea. Du vill vara säker på att du även nästa gång kan få ett lån, för att ditt företags kreditupplysning ser bra ut.

Entreprenörskap

Det är skönt att få ett lån beviljat och kunna ge sig hän till att bygga upp sitt företag. Det är ju det som är roligt med att vara entreprenör. Få använda sitt huvud och få vara kreativ för att skapa nya produkter, tjänster och ge människor arbetstillfällen. Samtidigt som du tjänar pengar. Att vara entreprenör ger också en möjlighet att träffa en massa människor och göra olika saker. Det är helt enkelt en möjlighet att leva ett intressant och roligt liv. Det är dock viktigt att du använder pengarna på att smart och genomtänkt sätt. Målet är ju att bygga upp företaget så att du snabbt kan betala tillbaka lånet. Så att du kan ta ett nytt lån med låg ränta när du behöver utveckla företaget än mer.

Som entreprenör är det också viktigt att ha en god kreditupplysning själv. Eftersom du troligtvis kommer att starta flera företag bör du försäkra dig om att du som person är trovärdig inför banken.