Publicerad den

Tryck upp tröjor och profilprodukter till företaget

Som entreprenör vill du naturligtvis göra reklam för ditt företag. Därför är det smart att trycka upp t-shirts och andra profilprodukter som du, dina medarbetare och kunder kan bära.

Tryck upp t-shirt med tryck

T-shirten är en klassiker inom profilprodukter. Du trycker upp företagets logga på en t-shirt eller någon annan slags produkt. Du kan antingen trycka upp t-shirts till dina anställda om ni är ett större företag, eller så trycker du upp till dig själv eller för att ge det som gåva till dina kunder. Eller en kombination. Profilprodukter kan verkligen hjälpa dig att på ett smidigt sätt marknadsföra företaget. Du kan ge bort profilprodukter som muggar och t-shirts, men också bära det själv på bilder på Instagram och YouTube. För att trycka t shirt med tryck går du in på Medtryck som har Sveriges största utbud av profilprodukter. Där hittar du allt från kläder och godis till mobilfodral och paraplyer.

Till företaget

Du kan trycka upp t-shirt, jackor, pennor och muggar för att använda dem på företaget. Om du har en butik är det trevligt om kunderna på en gång ser vilka som jobbar där. Det gäller oavsett vilket slags företag som du driver. Det är också smart att kunna göra reklam för företaget när du går och handlar eller ska lägga ut en bild på sociala medier. Som entreprenör är det klokt att försöka göra så mycket reklam som möjligt medan du bygger upp ditt företag.

Marknadsför med t-shirts med företagsloggan

Du kan också marknadsföra företaget med t-shirt med företagets logga och ge bort tröjorna, eller muggarna, till dina kunder. Så kommer de att göra reklam för ditt företag år ut och år in: på arbetet, när de går till biblioteket, tränar och umgås med sina vänner. Det är ett billigt sätt att göra reklam för en verksamhet.

Det kan vara smart att tänka igenom hur du vill använda dina t shirt med tryck innan du trycker upp dem. Vill du ge bort dem till dina kunder? Då kan du köpa in ett större lager i lite billigare kvalitet. Vill du istället att du och dina anställda ska göra reklam för företaget kan det vara smart att satsa på jackor och lite dyrare saker. Det gör att hela företaget känns genomtänkt och kvalitetsmedvetet. För att profilprodukter ska bära sig ekonomiskt måste de bli använda av kunderna. Därför är det klokt att utgå från vad du tror att din kundgrupp kommer att gilla.